Leerlijn bij de Sphero - jobots_eu_2018

Welkom bij JOBOTS
Ga naar de inhoud
De volledig uitgewerkte leerlijn voor de Sphero

Ruim 20 uur programmeren met de Sphero
Aanbevolen leerlijn

Voor de Sphero is een aanbevolen leerlijn uitgewerkt, verspreid over 2 schooljaar. In de lessen maakt de leerling kennis met een aantal basis programmeerfuncties. Maar ook komen elementen uit de natuur- en wiskunde aan bod.

Naast de aanbevolen leerlijn zijn extra opdrachten beschikbaar voor MIK klassen en plusklassen. Deze opdrachten vragen extra creativiteit van de leerling om een vraagstuk op te lossen.


Meer weten: JOBOX Leerlijn
Opdrachten voor de Sphero: OPDRACHTEN
Duidelijke uitleg

Alle lessen zijn voorzien van duidelijke uitleg, waarin het programmeren aan de hand van screenshots wordt uitgelegd. Aan de hand van de screenshots zien leerlingen stap voor stap hoe opdrachten werken.
Jobots is een handelsnaam van JEZ-Holding B.V.
Kantooradres: Smetanastraat 5, 6904 HE Zevenaar. Bezoek op afspraak
jobots@jobots.eu
0316 - 712072

Kamer van koophandel: 09157985
BTW nummer: NL815367193B01
Bank: NL32RABO0116565543
  • Via internet gekocht en geleverd: altijd binnen 14 dagen kostenloos retourneren als de aankoop niet aan uw verwachting voldoet - bij retour in goede orde binnen 5 werkdagen uw geld terug
  • Het retourrecht is niet van toepassing als u uw product bij ons afhaalt: u kunt het product bij ons uitgebreid uitproberen en alsnog van uw aankoop afzien. Indien u vooruit heeft betaalt: meteen geld terug op uw bankrekening. Pinnen is ook mogelijk
  • Meer informatie over retourneren van artikelen: Retourvoorwaarden
Terug naar de inhoud