Leerlijn bij de Sphero - jobots_eu_2018

Welkom bij JOBOTS
Ga naar de inhoud
De volledig uitgewerkte leerlijn voor de Sphero

Ruim 20 uur programmeren met de Sphero
Aanbevolen leerlijn

Voor de Sphero is een aanbevolen leerlijn uitgewerkt, verspreid over 2 schooljaar. In de lessen maakt de leerling kennis met een aantal basis programmeerfuncties. Maar ook komen elementen uit de natuur- en wiskunde aan bod.

Naast de aanbevolen leerlijn zijn extra opdrachten beschikbaar voor MIK klassen en plusklassen. Deze opdrachten vragen extra creativiteit van de leerling om een vraagstuk op te lossen.


Meer weten: JOBOX Leerlijn
Opdrachten voor de Sphero: OPDRACHTEN
Duidelijke uitleg

Alle lessen zijn voorzien van duidelijke uitleg, waarin het programmeren aan de hand van screenshots wordt uitgelegd. Aan de hand van de screenshots zien leerlingen stap voor stap hoe opdrachten werken.

Orbotix (de fabrikant van de Sphero) heeft het afgelopen jaar een grotere wijziging doorgevoerd aan de Sphero EDU app. De screenshots in het lesmateriaal en de docentenhandleiding komen daardoor niet meer overeen met de app. Echter, veel is nog herkenbaar. De opdrachten en de uitleg in het lesmateriaal zijn nog zeker bruikbaar. De Sphero blijft daarmee een geweldig leermiddel!

JOBOTS heeft op dit moment geen concrete plannen om het lesmateriaal aan de nieuwe screenshots aan te passen. Als u echter vragen heeft over het lesmateriaal, of u komt er niet helemaal uit, dan kunt u contact met ons opnemen en helpen wij u graag verder!
Jobots is een handelsnaam van JEZ-Holding B.V.
Kantooradres: Smetanastraat 5, 6904 HE Zevenaar. Bezoek op afspraak
jobots@jobots.eu
0316 - 712072

Kamer van koophandel: 09157985
BTW nummer: NL815367193B01
Bank: NL32RABO0116565543
 • De meeste op de website aangeboden artikelen zijn voorraadartikelen bij JOBOTS
 • Mits voorradig wordt uw bestelling binnen 3 werkdagen aan onze transporteur aangeboden en daarna doorgaans de volgende dag afgeleverd
 • Leveringen in Nederland:
  • Bestellingen boven de € 50,00 worden kostenloos verzonden
  • Betalen met iDeal. Voor scholen en BSO's wordt ook op rekening geleverd
 • Leveringen in België:
  • Verzendkosten: bij bestellingen tot € 50,00 de actuele verzendkosten, bij bestellingen tussen € 50,00 en € 150,00 bedragen de verzendkosten € 3,50
  • Bestellingen worden op rekening geleverd
 • Overig buitenland: voorwaarden en verzendkosten op aanvraag
 • Informatie over actuele levertijd en beschikbaarheid van artikelen: mail naar jobots@jobots.nl
Terug naar de inhoud