Leveringsinformatie en retouren - jobots_eu_2018

Welkom bij JOBOTS
Ga naar de inhoud
JOBOTS streeft ernaar u zo goed mogelijk te ondersteunen bij het gebruik van onze educatieve robots. Wij zijn echter (helaas) niet altijd in staat om u onmiddellijk telefonisch te woord te staan.

U kunt ons telefonisch bereiken op nummer 0316 - 712072. Als de telefoon niet onmiddellijk wordt beantwoord dan kunt u een voice mail achterlaten en wordt u uiterlijk de volgende werkdag teruggebeld.

Per mail kunt u ons bereiken op jobots@jobots.nl. Uw vraag wordt binnen 5 werkdagen beantwoord. Vermeldt in uw mail ook uw telefoonnummer, soms is een vraag beter aan de telefoon te beantwoorden!

Wij zijn altijd nieuwsgierig naar uw suggesties, en hechten er ook aan om te luisteren naar uw klachten. Uiteindelijk leren wij daar beiden van!
Vragen en Helpdesk

U kunt bellen: 0316 - 712072
U kunt mailen: jobots@jobots.nl


Algemene leveringsvoorwaarden

De algemene inkoopvoorwaarden kunt u hier downloaden:
Zie ook ons Privacybeleid.
Retouraanvraag

Start uw retouraanvraag: jobots@jobots.nl
Op artikelen die u heeft gekocht uitsluitend op basis van informatie op deze website, en / of een aan u uitgebrachte offerte dan heeft u het recht om de artikelen zonder opgaaf van reden binnen 14 dagen aan ons te retourneren (herroepingsrecht). Voor het retourneren hanteren wij de volgende spelregels:

(1) U heeft de verpakking niet verder opengemaakt en beschadigd dan voor een goede beoordeling van het product noodzakelijk is.

(2) Als u de artikelen of andere spullen wilt retourneren dan stuurt u binnen 14 dagen een retourverzoek naar jobots@jobots.nl. Na ontvangst van uw mail ontvangt u binnen enkele werkdagen van ons een ontvangstbevestiging van uw mail. Tevens sturen wij u een verzendlabel van een transporteur (afhankelijk van de omvang en gewicht van het pakket). De retourkosten zijn voor JOBOTS.

(3) U zorgt voor een deugdelijke verpakking van de te retourneren spullen. Voor het adresseren van het pakket gebruikt u het label dat wij u hebben toegestuurd. U biedt het pakket aan bij een distributiepunt van de door ons gekozen transporteur.

(4) Na ontvangst van uw pakket beoordelen wij de staat van de door u geretourneerde spullen. Als de spullen ons in fatsoenlijke staat hebben bereikt dan wordt uw aankoopbedrag binnen 5 werkdagen teruggestort. U krijgt hiervan bericht. Als wij twijfel hebben over de staat van de geretourneerde spullen dan nemen wij over vervolgstappen contact met u op.

Het herroepingsrecht is niet van toepassing indien:

(1) De artikelen voor aankoop door ons zijn gedemonstreerd, en u naar aanleiding van de demonstratie een offerte heeft opgevraagd of de aankoop opdracht heeft geplaatst,

(2) De artikelen bij aflevering aan u zijn gedemonstreerd. Tijdens de demonstratie heeft u de gelegenheid om van de aankoop af te zien. Als u de artikelen na demonstratie heeft gekocht of afgenomen beschouwen wij de aankoop als definitief.
Jobots is een handelsnaam van JEZ-Holding B.V.
Kantooradres: Smetanastraat 5, 6904 HE Zevenaar. Bezoek op afspraak
jobots@jobots.eu
0316 - 712072

Kamer van koophandel: 09157985
BTW nummer: NL815367193B01
Bank: NL32RABO0116565543
 • De meeste op de website aangeboden artikelen zijn voorraadartikelen bij JOBOTS
 • Mits voorradig wordt uw bestelling binnen 3 werkdagen aan onze transporteur aangeboden en daarna doorgaans de volgende dag afgeleverd
 • Leveringen in Nederland:
  • Bestellingen boven de € 50,00 worden kostenloos verzonden
  • Betalen met iDeal. Aan zorginstellingen, scholen en BSO's wordt ook op rekening geleverd
 • Leveringen in België:
  • Verzendkosten: bij bestellingen tot € 50,00 de actuele verzendkosten, bij bestellingen tussen € 50,00 en € 150,00 bedragen de verzendkosten € 3,50
  • Bestellingen worden op rekening geleverd
 • Overig buitenland: voorwaarden en verzendkosten op aanvraag
 • Informatie over actuele levertijd en beschikbaarheid van artikelen: mail naar jobots@jobots.nl
 • Betalen op de website met iDeal
 • Voor scholen en bedrijven: betalen op rekening
 • Klanten in België betalen op rekening
 • Via internet gekocht en geleverd: altijd binnen 14 dagen kostenloos retourneren als de aankoop niet aan uw verwachting voldoet - bij retour in goede orde binnen 5 werkdagen uw geld terug
 • Het retourrecht is niet van toepassing als u uw product bij ons afhaalt: u kunt het product bij ons uitgebreid uitproberen en alsnog van uw aankoop afzien. Indien u vooruit heeft betaalt: meteen geld terug op uw bankrekening. Pinnen is ook mogelijk
 • Meer informatie over retourneren van artikelen: Retourvoorwaarden
Terug naar de inhoud